Compania italiana Impresa Pizzarotti&C.S.pA, lider european in domeniul produselor prefabricate grele, este interesata sa investeasca in judetul Arad, transmite NewsIn.
Presedintele Consiliului Judetean Arad, Iosif Matula, a primit, miercuri, vizita unei delegatii compusa din reprezentantii societatiiImpresa Pizzarotti&C.S.pA. La discutii a fost prezent si Sandu Ion, manager la PAB Romania, firma care activeaza in sectorul constructiilor imobiliare.

Impresa Pizzarotti&C.S.pA. este o societate a carei istorie incepe in anul 1910, aceasta ajungand sa fie lider pe piata europeana in domeniul produselor prefabricate grele. Domeniile de actiune ale firmei italiene sunt infrastructura, constructiile, precum si sectorul energetic. Presedintele CJ Arad, Iosif Matula, le-a prezentat italienilor oportunitatile economice si turistice ale judetului, precum si proiectele aflate in derulare, accesate din fonduri europene.

"Din punct de vedere al dezvoltarii, obiectivul prioritar al nostru il reprezinta infrastructura - retele de drumuri judetene sicomunale, dar si alimentarea cu apa si canalizarea. Avand in vedere ca in judetul Arad sunt peste 2.000 de firme cu capital italian, cred ca asta spune multe despre parteneriatul romano - italian", a declarat Matula.

La randul sau, Lidio Giordani, unul dintre reprezentantii Impresa Pizzarotti&C.S.pA. a dat asigurari ca va reveni la Arad si ca prin aceasta vizita a dorit sa isi faca o imagine de ansamblu asupra oportunitatilor pe care le judetul le poate oferi.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri