Petrom anunta ca va investi peste trei miliarde de euro in asigurarea de resurse energetice in Romania si va colabora cu autoritatile pentru ameliorarea efectelor sociale generate de alinierea la piata energetica europeana, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Cresterea securitatii furnizarii de energie pentru Romania reprezinta o dorinta comuna. Petrom va investi mai mult de trei miliarde de euro in asigurarea de resurse energetice pentru Romania si va contribui la diversificarea furnizarii (surse suplimentare pentru aprovizionarea cu gaze naturale prin intermediul proiectului Nabucco, cat si extinderea activitatilor de explorare si productie pe plan international)", precizeaza reprezentantii companiei.

In ceea ce priveste alinierea la piata Uniunii Europene, Petrom este pregatit sa colaboreze cu Guvernul Romaniei si analizeaza diverse posibilitati de ameliorare a efectelor sociale generate de aceasta aliniere asupra populatiei Romaniei, se mai arata in comunicatul de presa.

Mai mult, compania petroliera anunta ca doreste sa se implice in conceptul general si in strategia nationala de energie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri