Societatea comerciala Aqualand din Constanta, care administreaza parcul de distractii acvatic din Mamaia, Aqua Magic, isi va majora capitalul social cu 1,19 milioane lei, reprezentand profitul nerepartizat, realizat de societate in 2003.
Majorarea de capital de la Aqualand se va face prin majorarea valorii actiunilor la purtator existente, de la suma de 10 lei la suma de 1.200 lei. in urma acestei majorari, capitalul social al societatii Aqualand va atinge valoarea de 1,20 milioane lei, fiind compus din 1.000 de actiuni la purtator, in valoare de 1.200 lei fiecare, se anunta i Monitorul Oficial.

In 2005, Aqualand a inregistrat un profit net de 1,81 milioane lei si o cifra de afaceri de 4,86 milioane lei. Societatea Aqualand a fost infiintata in 2002, avand ca actionari societatile Pomacost (45%), Five Holding (25%), Mobitom (5,8%), precum si trei persoane fizice, Basarab Popa, Irina Cilibia si Laura Bianca Busu.

Proiectul Aqua Magic, in valoarea de aproximativ patru milioane euro, a fost initiat de societatea Agualand, alaturi de Primaria Municipiului Constanta si Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), lucrarile demarand in luna martie a anului 2003 si fiind finalizate la 1 iulie, acelasi an.

Situat la intrarea in statiunea Mamaia, parcul acvatic se intinde pe o suprafata de 27.200 mp, in dreptul zonei de acces spre Teatrul de Vara, delimitat de hotelurile Aurora si Dunarea. Echipamentele (tobogane, pompe, statii de filtrare etc) au fost furnizate de firma olandeza Van Egdom BV.

Parcul are o suprafata totala de 27.200 mp, din care parcarile reprezinta 10.000mp, luciul de apa 4.000 mp, terenul aferent plajei 6.000 mp, iar spatiile pentru magazine si restaurante, 2.400 mp. Parcul acvatic Aqua Magic dispune de o capacitate de vizitare de 2.500 de persoane pe zi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri