ActionariiTurbomecanica Bucuresti vor analiza in data de 19 decembrie intentia conducerii companiei de a vinde participatia pe care o detine la societatea Turbomecanica Combustor Products, a anuntat un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti

La adunarea generala a actionarilor pot participa toate persoanele care detin titlurile emise de companie la data de 15 decembrie 2006.

In cadrul adunarii se va discuta si intentia conducerii companiei de a vinde cantina restaurant inchiriata de compania Turbomecania Services, precum si particpiarea Turbomecanica SA la capitalul social al Turbomecania Services, se mentioneaza in comunicat.

Fostii membri ai Asociatiei salariatilor (PAS) Turboact de la Turbomecanica Bucuresti, care s-a dizolvat si lichidat, au primit pachetul majoritar de 60,73% din actiunile companiei la inceputul lunii noiembrie.

Producatorul de motoare pentru aeronave din Bucuresti a afisat un profit net in primele noua luni de 10,56 milioane lei (trei milioane euro) cu 4,9% mai mare decat profitul net de 10,064 milioane lei obtinut in perioada similara a anului trecut, potrivit raportarilor transmise Bursei de Valori.

Cifra de afaceri obtinuta de companie in primele noua luni a fost de 69,73 milioane lei (19,8 milioane euro), cu 6,5% mai mica decit cifra de afaceri de 74,59 milioane lei obtinuta in aceeasi perioada a anului 2005.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri