Compania inaugureaza, astazi, impreuna cu Helios Airways, primul zbor pe ruta Larnaca - Bucuresti - Larnaca
Compania Dac Air inaugureaza, astazi, primul zbor pe ruta Larnaca - Bucuresti - Larnaca, in parteneriat cu compania aeriana cipriota Helios Airways, a anuntat societatea romaneasca.

Helios Airways va oferi, incepand de astazi, in fiecare marti si vineri, zboruri pe ruta mentionata. Unicul reprezentant al companiei aeriene cipriote in Romania este Dac Air, care revine, astfel, pe piata zborurilor internationale, dupa ce a fost cel mai mare operator aerian privat din tara noastra. Dac Air asigura intreaga activitate de promovare, vanzare si asistenta a zborurilor pentru compania Helios Airways in Romania, biletele de avion fiind disponibile in intreaga retea de agentii de turism din tara. Exista, de asemenea, posibilitatea cumpararii acestora la sediul Dac Air (Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4) sau de la agentia de vanzari care functioneaza in cadrul hotelului Intercontinental.

Flota pusa la dispozitie de compania Helios Airways este una de ultima generatie, au precizat reprezentantii Dac Air.

400.000 de pasageri in 2004

Helios Airways este prima companie aeriana cu capital privat infiintata in Cipru. Societatea si-a inceput activitatea in anul 2000, ca operator charter, primele zboruri regulate desfasurandu-se din anul 2001. In prezent, compania detine doua avioane Boeing 737-800 Next Generation si un aparat Boeing 737-300, livrat in aprilie 2004.

Helios Airways intentioneaza sa achizitioneze un al patrulea aparat aerian in primavara acestui an, pentru extinderea rutelor existente in prezent si cresterea frecventei zborurilor pe rutele deja existente. In anul 2004, aeronavele Helios Airways au transportat aproape 400.000 de pasageri, in cadrul celor 3.170 de zboruri la 28 de destinatii. Societatea are 150 de angajati, iar veniturile obtinute anul trecut ating suma de aproximativ 39 de milioane de euro, din care 10,3 milioane de euro obtinute din cursele de tip charter.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri