Tipografia REAL, unul din principalii furnizori de formulare financiar-contabile si tiparituri comerciale din Romania, a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de aproape 6 milioane euro, in crestere cu peste 70 de procente fata de 2005.

La finele anului precedent, Tipografia REAL a demarat un proiect de investitii de 1 milion de euro pentru modernizarea si extinderea capacitatilor sale de productie. Investitia s-a concretizat in achizitia de echipamente tehnologice performante destinate lucrarilor de policromie, inclusiv print digital.

Finele anului 2006 a insemnat, de asemenea, intensificarea activitatii tipografiei pe zona de tiparituri comerciale, demers pentru care investitia recenta insemna un atu.

Piata produselor tipografice pe care activam noi, are o puternica tendinta de crestere; suntem printre cei mai importanti producatori de formulare financiar-contabile si intentionam sa devenim, in curand, un jucator major pe piata tipariturilor comerciale, apreciaza Cristian Varban, presedintele Grupului REAL.

Pentru 2007, Tipografia REAL estimeaza o crestere de 70-75 de procente a cifrei de afaceri si fidelizarea clientilor de portofoliu.

Gama de tiparituri comerciale oferita de REAL va cuprinde: tipariturile comerciale in tiraj mare (fly-ere, pliante, mape, cataloage, brosuri, calendare, afise, etc); tiraj mic print digital (atat pentru produsele traditionale cat si carti, felicitari, harti, carti de vizita etc) si tiparituri complexe, personalizate cu date variabile (servicii de expeditie materiale publicitare mailing, emiterea si expedierea documentelor financiare billing, formularistica bancara, leasing, turism etc.).

Oferta Tipografiei include de asemenea formularele financiar-contabile. Ca urmare a Noului Cod Fiscal, intrat in vigoare la 1 ianuarie 2007 si care aduce importante modificari formularelor financiar-contabile, Tipografia REAL a gasit solutii optime, oferind o noua gama de formulare, capabile sa corespunda celor mai exigente cerinte de calitate si securitate.

Tipografia REAL face parte din Grupul de firme REAL ce include inca cinci companii cu activitati in domeniul dezvoltarilor imobiliare, de management, de soft si amenajari interioare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri