White Image a devenit, oficial, reprezentant Habeas - Email Trust Authority - pentru Europa de Est, se arata intr-un comunicat de presa.
Prin obtinerea statutului de reprezentant al Habeas, toate solicitarile de servicii primite de Habeas din aceasta zona vor fi directionate catre White Image.

In prezent, in Romania, peste 20.000 de servere folosesc safelist-ul Habeas pentru a verifica daca un email este spam sau nu, iar in Europa, reteaua Habeas cuprinde peste 1.270.000 de servere.La nivel global, peste 5 milioane de servere din 170 de tari utilizeaza safelisting-ul Habeas.

Reteaua de safelisting Habeas primeste zilnic peste 800.000.000 de email-uri si mii de corporatii multinationale, universitati, ISP-uri sau institutii guvernamentale din intreaga lume utilizeaza safelist-ul Habeas pentru a determina daca un email este spam sau nu.

"Motivul pentru care am optat pentru White Image ca reprezentant zonal este acela ca de doi ani avem o colaborare foarte buna si este sigura companie din Europa de Est inclusa in safelist-ul Habeas, trecand cu brio fiecare audit", a declarat Des Cahill, CEO Habeas.

Habeas Email Trust Authority, lider modial in solutii de monitorizare a reputatiei, si-a dezvoltat propriul sistem de validare a emailurilor legitime, bucurandu-se de aportul celor mai reputati specialisti in domeniu.
Printre serverele care utilizeaza safelisting-ul Habeas pentru a constata daca un email este spam sau nu, se numara: AOL/Mailblocks/Compuserve, Adelphia.net, Bellsouth, Blue Yonder, Charter.net, Covad, Cox.net, Demon, Earthlink, eBay, Easynet, Excite, frontiernet, FSMail.net, Gmail, Hotmail/MSN/webtv, Juno, Lycos, Mail.com, Mindspring, NetZero, NTL, Outblaze, pair.com, peoplepc.com, Proxad, Qwest, Roadrunner, sbcglobal, swbell.net, Verio, Verizon, XO Communications, Yahoo (inclusiv Canada, Franta, Italia, Germania, Spaina, Argentina, Brazilia,Taiwan).

Dintre clientii Habeas fac parte: GE, Geico. Wall-Mart, WebEx, GM, Simens, HarrisInteractive, Synovate, Plaxo, gettyimages, Allstate, TransUnion etc.

White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestioneaza un volum de peste 15 milioane de email-uri anual, oferind una din cele mai scalabile solutii din Europa de Est. In 2005, White Image a realizat singurul studiu autohton privind modul de citire a newsletter-elor.

Din portofoliul White Image fac parte: Zapp, Renault, Seat, Panasonic, Media Galaxy, Altex, Orion, Lindab, Valrom, Qualians, Bancpost, Bursa Romana de Marfuri, Farmaciile Dona, Business Edu, Netbridge, Codecs, Ensight, Epicor Scala, Ziarul Financiar, Business Magazin, Gândul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri