Producatorul de constructii metalice Armax Gaz din Medias a obtinut o cifra de afaceri de 44,71 milioane lei, in 2006, in crestere cu 17,4% fata de anul anterior cand societatea a afisat o cifra de afaceri de 38,06 milioane lei, spune Elena Ursu, director economic al Armax Gaz.

"In ceea ce priveste profitul net estimat, suma exacta nu a fost calculata inca dar cu aproximatie, compania a inregistrat un profit de 5,4 milioane lei", a mai spus Ursu potrivit NewsIn. La sfarsitul anului 2005, profitul net al Armax Gaz era de 5,31 milioane lei.

Actionarii Armax Gaz sun chemati la 25 aprilie pentru a aproba rezultatele financiare ale companiei pe anul 2006, bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs si programul de investitii pentru 2007, precizeaza un comunicat transmis ieri catre Rasdaq. "Deocamdata nu putem face publica valoare investitiilor pe care compania intentioneaza sa le efectueze in 2007", a mai spus directorul economic al Armax Gaz.

Actionarii companiei Armax Gaz, listata pe piata Rasdaq, au majorat capitalul social cu 5,6 milioane lei pana la 8,07 milioane lei, a anuntat compania la sfarsitul lunii februarie. in urma majorarii de capital, Mircea Vescan cotroleaza 42,39%, firma Aldona detine 12,19%, iar Olimpia Simona Popescu 10,42% din capital.

Compania Armax Gaz a fost infiintata in 1925. De la infiintare, denumirea companiei a fost schimbata de mai multe ori. Compania desfasoara activitati in fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri