KIELA, liderul mondial in domeniul mobilierului fabricat exclusiv pentru saloanele de frumusete, a patruns, de luna aceasta, si pe piata romaneasca.
Romania va fi cea de-a 41-a tara in care firma olandeza isi exporta produsele. Mobilierul Kiela, unic prin designul sau in linie modern-minimalista, prin caracteristicile sale ergonomice si prin fiabilitate, se adreseaza atat saloanelor de coafura, cat si celor de remodelare corporala printr-o oferta diversificata: scaune de coafura si de frizerie, unitati de spalare, mese pentru masaj, birouri de receptie, scaune si banchete de asteptare, unitati de lucru pentru manichiura, pedichiura si make-up si multe altele.

Portofoliul Kiela cuprinde patru game de produse: Top Line si Modern Line (de lux), Swinging Line si Contempo Line.

Mobilierul Kiela, care face parte din categoria "money for value", este fabricat in conformitate cu normele ergonomice definite de Federatia Nationala a Coaforilor din Olanda, asigurand astfel nu numai optimizarea conditiilor de lucru pentru stilisti, ci si confortul deplin al clientilor.

Kiela B.V., companie fondata in anii '30 ai secolului trecut de Jan Hendrik Kiela si condusa si azi de membrii familiei sale, produce de peste 70 de ani mobilier si echipamente pentru saloanele de frumusete si de remodelare corporala intr-o fabrica de peste 16.000 mp situata la 45 de km sud de Amsterdam.

Kiela B.V. este reprezentata in Romania de Olivegreen Brand SRL, in calitate de unic importator si distribuitor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri