Musat & Asociatii, una dintre cele mai mari societati de pe piata locala a avocaturii, si-a marit echipa de conducere prin cooptarea unui nou partener. Iuliana Craiciu, pana de curand avocat colaborator senior in cadrul firmei, a fost recent promovata la statutul de Partener, in acest fel, numarul partenerilor de la Musat & Asociatii ajungand la noua.

“Evenimentul este in concordanta cu strategia Musat & Asociatii de a coopta ca parteneri tineri avocati din cadrul firmei noastre care au confirmat capabilitati profesionale deosebite si angajamentul fata de echipa si de firma. Usile parteneriatului nostru raman deschise si foarte probabil, la sfarsit de an vom promova noi parteneri. Vom angaja de asemena alti 8-10 avocati cu experienta, in special in domeniile fuziuni si achizitii, real estate si litigii. Estimam ca, in decurs de 2 - 3 ani, firma va avea peste 100 de avocati, secondati de 50 - 60 de asistenti si consilieri”, a declarat cu aceasta ocazie Gheorghe Musat, fondatorul companiei. Musat & Asociatii are in prezent peste 75 de avocati care ofera asistenta juridica intr-o gama larga de domenii, sectorul de achizitii fiind cel mai activ al companiei.

Noul partener are 31 de ani si a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998, fiind avocat membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Barourilor din Romania si practician in insolventa, membru al Uniunii Practicienilor in Insolventa din Romania. Iuliana Craiciu a dobandit o experienta semnificativa in fuziuni si achizitii/privatizare – cu accent pe proiecte in domeniile energiei, drept bancar si servicii financiare – proiecte in cadrul carora a consiliat importanti jucatori de calibru international.

Iuliana Craiciu a fost implicata in mod constant in multe dintre tranzactiile majore din ultimii ani, consiliind oferte de valori mobiliare internationale, finantari de tip project finance si asset finance precum si proiecte consumer finance. Impulsionata de dorinta de a gasi solutii inovative si practice pentru unele dintre cele mai dificile aspecte specifice tranzactiilor complexe, Iuliana Craiciu a dobandit, de asemenea, o vasta experienta in domenii precum insolventa si restructurarea corporativa, atat in sectorul public cat si cel privat, si in proiecte legate de piata de capital.

Cele mai importante tranzactii in care noul partener a fost implicat recent au fost achizitia in valoare de 820 000 000 Euro a Electrica Muntenia Sud SA de catre Enel, achizitia in valoare de 75 000 000 Euro a Romstal Leasing IFN SA si a Swiss Capital SA de catre KBC Group, restructurarea datoriilor societatii Termoelectrica (peste 1 miliard Euro), implementarea unor proiecte greenfield etc.

Societatea Musat & Asociatii a castigat o binemeritata reputatie de lider pe piata avocaturii din Romania, oferind consultanta in toate domeniile dreptului. Publicatia IFLR 1000 – ghidul celor mai puternice firme de avocatura din lume - recomanda societatea Musat & Asociatii in proiecte legate de piata de capital, banci, fuziuni si achizitii.

De asemenea, firma isi mentine pozitia de lider si in prestigioasa publicatie de specialitate, Chambers Global 2007, care recomanda Musat & Asociatii in domenii ca fuziuni si achizitii, financiar si bancar. Firma are relatii de stransa colaborare cu societati de avocati de prim rang din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii si este reprezentant exclusiv pentru Romania al TerraLex – una dintre cele mai mari retele globale de firme de avocatura care cuprinde peste 15 000 de avocati din intreaga lume.

In momentul de fata, Musat & Asociatii are un portofoliu de tranzactii si proiecte de mare complexitate, derulate pentru o clientela reprezentata de mari corporatii europene si americane, precum si nume autohtone de prestigiu, printre care: Enel SpA, ABN AMRO Bank, Fortis Bank, BNP Paribas, Eli Lilly, Glaxo Smithkline, General Electric, General Motors, Intel Corp, Oracle, AON, AT&T, HALLIBURTON, KBC Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Thyssen Krupp, Generali, Immoeast Corporate Finance Consulting, Equest Investment, European Investment Bank, Petrom, Posta Romana, Electrica, Banca Comerciala Romana, Biroul de Credit, Automobile Dacia S.A. / Renault, ORANGE, SBS Broadcasting Corporation, Pepsi, Liebrecht & Wood, Caterpillar, Gabriel Resources / Rosia Montana Gold Corporation
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri