Actionarii producatorului de incaltaminte Flaros SA, listata pe Rasdaq, au decis sa nu ia dividende din profitul pe 2006, au repins bugetul de venituri si cheltuieli si planul de investitii pe 2007 si au cerut un profit brut de 1,48 milioane lei in acest an, informeaza NewsIn. Actionarii au votat utilizarea unei cote de 93% din profitul net (1,16 milioane lei) pentru dezvoltarea companiei.

Actionarii nu au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2007, care include si estimarea de profit, si au cerut conducerii sa refaca socotelile. Actionarii cer un profit brut de 1,486 milioane lei pentru 2007

In plus, actionarii prezenti la adunarea generala din 17 aprilie au aprobat indemnizatia lunara pentru directorul general al companiei care se ridica la 8.040 lei. Producatorul de incaltaminte Flaros SA Bucuresti (FLAO) a afisat pentru anul trecut un profit de 1,24 milioane lei si o cifra de afaceri de 6,14 milioane lei, la un nivel dublu fata de 2005. La sfarsitul lui 2005 societatea a afisat un profit net de 620.000 lei si o cifra de afaceri de 3,13 milioane lei.

Compania are un capital social de 2,6 milioane lei, divizat in 1,04 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al companiei este SIF Oltenia, care detine 73,32% din pachetul de actiuni. Mondocart Trading SRL controleaza 5,34% din capitalul social al companiei.

Titlurile societatii sunt tranzactionate la categoria a doua a pietei Rasdaq, sub simbolul FLAO Ultima tranzactie cu titlurile companiei a fost incheiata la pretul de 23,60 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri