Clientii E.ON Gaz Romania din judetele Mures, Cluj, Bistrita-Nasaud si Harghia vor putea plati din mai facturile la gaze naturale prin intermediul BRD, urmand ca, pana in a doua jumatate a anului, sistemul sa fie implementat in toate cele 20 de judete unde opereaza E.ON Gaz Romania.

Noua modalitate de plata a fost pusa la dispozitia clientilor in baza unui parteneriat incheiat intre E.ON Gaz Romania si BRD – Groupe Société Générale, se arata intr-un comunicat al societatii remis agentiei NewsIn.

Plata facturii se poate face folosind orice card BRD, in reteaua de peste 1.000 de bancomate, prin optiunea debit direct, serviciul de Internet Banking - BRD-NET, prin telefon (apelarea serviciului Vocalis), plata prin virament bancar sau in numerar, la ghiseele BRD sau la comerciantii din toata tara care afiseaza insemnele Simplis Facturi si logo E.ON Gaz Romania.

“Implementarea acestui nou serviciu de incasare deriva din strategia E.ON Gaz Romania de a deveni o companie orientata catre clienti carora sa le oferim servicii de inalta calitate. Reusim astfel sa punem la dispozitia clientilor nostri un portofoliu variat de alternative de plata, prin intermediul unei retele bancare cu reprezentare atat in mediul urban cat si in mediul rural”, a declarat directorul general al E.ON Gaz Romania, Achim Saul. Clientilor E.ON Gaz Romania care primesc facturi cu cod de bare nu li se percep comisioane, au precizat reprezentantii distribuitorului de gaze.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri