Compania Socep SA nu va acorda dividende din profitul net din 2006 si estimeaza pentru 2007 o crestere a profitul brut cu 30,4% fata de rezultatul anul trecut, pana la 3 milioane lei, a informat un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul net al Socep Constanta fost in 2006 de 1,98 milioane lei, iar cifra de afaceri a societatii a fost de 39,13 milioane lei. Actionarii companiei au decis sa nu acorde dividende pentru anul 2006, specifica anuntul companiei, potrivit NewsIn.

Socep Constanta este o societate de exploatare portuara si expeditii marfuri, infiintata in anul 1991, in urma restructurarii fostei intreprinderi de Exploatare Marfuri Generale a Ministerului Transporturilor, unde functiona ca sectie specializata in derularea containerelor si a materiilor prime siderurgice. Compania a fost privatizata complet in 1996.

Titlurile operatorului portuar sunt listate pe Bursa de Valori Bucuresti la prima categorie, sub simbolul SOCP. Compania are un capital social de 34,34 milioane lei (10,16 milioane euro), divizat in 343.425.744 actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarii principali sunt Celco SA cu 10,48%, SIF Oltenia cu 7,546%, Romanian Reconstruction Limited (Cipru) cu 5,2%, Trigon Teise Laine Fund cu 5,7%. Ultima cotatia a titlurilor Socep a fost de 0,255 lei, in sedinta din 20 aprilie, ceea ce duce la o capitalizare de 87,573 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri