Dunlop Adhesives, liderul pietei britanice de adezivi pentru faiantasi gresie, se lanseazape piata romaneascadezvoltand o gamacompletade produse dedicate de mortare, adezivi si chituri de rosturi pentru uzul casnic si profesional. Compania inglobeaza45 de ani de experientape piata internationalaa adezivilor si vizeazain urmtorii ani extinderea in regiunea Europei de Est.

“Am ales Romania pentru ca este o piatacu un urias potential de crestere pentru urmtorii 5 ani, o piataaflataintr-o redimensionare continu. Consumatorii au idei din ce in ce mai creative si au nevoie de solutii adecvate de adezivi pentru a le pune in aplicare intr-un mod durabil", declara Nigel Adams, Export Sales Manager in cadrul Building Adhesives.

Dunlop Adhesives aduce in Romania si primul produs adeziv deja mixat pentru gresie si faiant. „Pe langaexperienta global, avantajul Dunlop Adhesives este acela de a imbina calitatea si usurinta de folosire. Brandul Dunlop Adhesives inseamnaproduse puternice, de incredere, care pot fi utilizate pentru o gamalargade aplicatii, cu rezultate impresionante de fiecare dat.” a afirmat Florin Acatrinei, Sales & General Manager Dunlop Adhesives Romania.

In prezent, Romania este a treia taraca si consum de gresie si faiantain Europa de Est. Cercetrile arataca30% din vanzri se fac direct ctre utilizatorii finali, in timp ce restul de 70% prin intermediul canalelor de difuzare en gros sau prin lanturile de hypermarketuri de tipul Do it yourself (DIY). Aproximativ 60% din vanzrile de adezivi ctre utilizatorii directi se concentreazain jurul Bucurestiului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri