Compania Armax Gaz Medias a afisat, miercuri, un profit brut in primele trei luni ale anului de 403.813 lei (122.367 euro), dublu fata de perioada similara a anului anterior, pe fondul cresterii simultane a afacerii, potrivit raportului publicat la Rasdaq, informeaza NewsIn. Compania a obtinut un profit inainte de impozitare de 192.927 lei in primul trimestru din 2006.

Cifra de afaceri a companiei din Medias pe primele trei luni a fost de 6,33 milioane lei (1,9 milioane euro), aproape de doua ori mai mare decat in acelasi interval din 2006. in primul trimestru al anului trecut, Armax Gaz a afisat o cifra de afaceri de 3,2 milioane lei.

Producatorul de constructii metalice Armax Gaz din Medias a obtinut o cifra de afaceri de 44,71 milioane lei, in 2006, in crestere cu 17,4% fata de anul anterior cand societatea a afisat o cifra de afaceri de 38,06 milioane lei.

Actionarii companiei Armax Gaz, listata pe piata Rasdaq, au majorat capitalul social cu 5,6 milioane lei pana la 8,07 milioane lei, a anuntat compania la sfarsitul lunii februarie.

In urma majorarii de capital, Mircea Vescan cotroleaza 42,39%, firma Aldona detine 12,19%, iar Olimpia Simona Popescu 10,42% din capital.

Compania Armax Gaz a fost infiintata in 1925. De la infiintare, denumirea companiei a fost schimbata de mai multe ori. Compania desfasoara activitati in fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Ultima cotatie a titlurilor Armax Gaz a fost de 2,21 lei, ceea ce da o capitalizare de 178 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri