SNP Petrom a mai anuntat odata cu rezultatele finaciare afererente primului trimestru din acest an o serie de schimbari in cadrul conducerii companiei. Astfel, Johann Pleininger, director in cadrul diviziei de Explorare si Productie, care a lucrat in Petrom in ultimii doi ani, va deveni responsabil pentru activitatile pe piata interna a diviziei Explorare si Productie. In acelasi timp, Werner Ladwein, cel care a condus divizia de Explorare si Productie a Petrom va fi noul responsabil pentru portofoliul international al Petrom.

De asemenea, Werner Schinhan, care este Directorul General Executiv Adjunct al Petrom si care a jucat un rol important in dezvoltarea companiei de la privatizare, se va retrage la sfarsitul anului 2007. In prezent, el raspunde de Relatia cu investitorii, Trezorerie, Afaceri corporative, Juridic, Gaze si Doljchim. Gerald Kappes, in prezent Director al departamentului Procurement OMV, va prelua activitatile de gaze naturale si Doljchim. Functiile corporatiste vor fi transferate catre Mariana Gheorghe si Reinhard Pichler.

„Prin numirea Dlui. Pleininger si a Dlui. Kappes in calitatea de membri ai Directoratului, compania se va bucura de doi excelenti manageri din cadrul OMV care au fost desemnati sa se concentreze pe continuarea dezvoltarii si extinderii acestor divizii. Luand aceste masuri, aratam inca o data ca suntem hotarati sa ne atingem obiectivele de crestere atat pe plan intern cat si international.”, a declarat directorul executiv al companiei, Mariana Gheorghe.

Decizia finala va fi luata de catre Consiliul de Supraveghere al Petrom ce va avea loc pe 15 iunie 2007, data la care modificarile din structura E&P vor intra in vigoare. Compania este administrata in sistem dualist, de un Directorat si un Consiliu de Supraveghere, potrivit deciziei Adunarii Generale a Actionarilor Petrom din 17 aprilie
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri