Reprezentantul unic in Romania al producatorului italian IVM Group, InnOffice, a deschis in Bucuresti primul show room de mobilier de birou
InnOffice, rezprezentant exclusiv in Romania al grupului italian IVM, a deschis, din luna mai, in centrul Bucurestiului, cel mai nou show room de mobilier de birou de lux. Locatia situata intr-o vila eleganta din secolul al XVIII-lea este dotata cu parcare si toate facilitatile pentru clientii sai.

Reprezentantul roman prezinta cele mai noi tendinte europene in materie de mobilier de lux si raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor sai, oferind o gama larga de produse si acesorii de birou. Echipa InnOffice este tanara, dinamica , cu o bogata experienta in domeniul vanzarii de mobilier de lux pentru birouri si al amenajarilor ambientelor de lucru, intregind oferta cu servicii complete de proiectare si amenajare a spatiilor de birou “la cheie”.

Mobilierul este produs in conformitate cu normele UNI, din materiale naturale cu o emisie scazuta de formaldeida, facand parte din Clasa E, conform clasificarilor EN 1200 si DIN 52368. Ca recunoastere a calitatii produselor si a atentiei deosebite acordate acordate acestora in procesul de productie, IVM Group a fost certificata cu sistemul Qualità Vision 2000.

Cu sediul la Lissone (Milano), IVM Group se bucura de o experienta de peste 40 de ani, fiind unul dintre primii 10 producatori de mobilier de birou de lux din Europa.

IVM Group este o companie aflata in permanenta schimbare si adaptare la noile tendinte din domeniul moblierului de birou, deseori fiind cea care a

Pentru a-si atinge obiectivul, IVM Group a colaborat cu designeri si arhitecti de prestigiu international precum Ennio Arosio, creatorul liniei directionale Master sau studioul Perin&Topan, autorul noului proiect Esedra, lansat recent pe piata internationala, si a gamei E-Sile, Linea si Kosmos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri