Compania TMK Artrom a anuntat semnarea unui contract prin care va vinde firmei TMK Global AG tevi de otel in valoare de 11,5 milioane lei
Totodata, TMK Artom a incheiat doua contracte cu TMK Sinara Handel Gmbh in valoare totala de 527.467 dolari pentru achizitionarea de produse tehnologice, informeaza NewsIn. In plus, compania a incheiat doua contracte de cumparare de produse tehnologice in valoare de 213.773 euro, materialele urmand a fi utilizate de TMK Resita, precizeaza comunicatul.

Compania TMK-Artom SA Slatina a afisat un profit net in primele trei luni, de 12,419 milioane lei (3,67 milioane euro), in crestere cu 6,2% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul unei sporiri a afacerilor. Cifra de afaceri a producatorului de tevi TMK-Artrom Slatina in primele trei luni ale anului a fost de 131,23 milioane lei, in crestere cu 64,5% fata de perioada similara a anului 2006. In primul trimestru al anului trecut, TMK-Artrom a afisat un profit net de 11,68 milioane lei si o cifra de afaceri de 79,7 milioane de lei.

TMK-Artrom a incheiat anul 2006 cu datorii mai mari decat cifra de afaceri, in valoare de 384,27 milioane lei (113,7 milioane euro), in vreme ce creantele se situau la 44 milioane lei (13 milioane euro). Stocurile companiei erau la sfarsitul anului trecut in valoare de 162 milioane lei (48 milioane euro)

Societatea este specializata in productia de tevi din otel fara sudura si are un capital social de 30,79 milioane lei (9,06 milioane euro). Actionarul majoritar al companiei este Sinara Handel GmbH, care controleaza 80,56% din capitalul social, iar SIF Oltenia detine 12,19%.

Titlurile TMK Artrom sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti, la doua categorie, sub simbolul ART. Capitalizarea companiei aferenta cotatiei de 35lei, din 29 mai, este de 429,38 milioane lei (131 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri