Saint-Gobain Isover Romania, companie specializata in productia, procesarea si distributia de materiale izolatoare si-a majorat capitalul social cu 3,7 milioane de euro (12.353.544 lei), prin aport in numerar, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.
Majorarea capitalului Saint-Gobain Isover Romania a avut loc prin emiterea unui numar de 294.132 de actiuni, cu o valoare nominala de 42 lei pe actiune, subscrise si integral varsate de catre asociatul Saint-Gobain Isover Austria. Majorarea capitalului companiei s-a calculat la un curs de schimb de 3,33 lei pentru un euro, valabil la data de 20 martie 2007.

Capitalul social al Saint-Gobain Isover Romania este in valoare de 124,76 milioane lei, impartit in 2.970.633 actiuni, cu o valoare nominala de 42 lei pe actiune si este detinut in procent de 99,92% de catre Saint-Gobain Isover Austria si 0,07% de Saint-Gobain Isover Polska.

Grupul Saint-Gobain e specializat in productia, procesarea si distributia de materiale izolatoare, alaturi de diviziile de materiale de constructii, conducte, ceramica si plastic, abrazivi, produse de armare, sticla, produse din sticla si distributie.

SaintGobain Isover Romania a investit, recent, 35 de milioane euro, intr-o linie de productie a vatei minerale de sticla, amplasata pe platforma industriala de la Ploiesti, creand peste 100 de locuri de munca, numarul total al angajatilor ajungand acum la 205. Linia de productie este amplasata pe o suprafata de 10.000 mp si are o capacitate anuala de aproximativ 20.000 de tone, iar pana la finalul lui 2007 volumul total al productei este estimat la peste 16.000 de tone. Din productia totala 50 % este distribuita pe piata interna iar cealalta jumatate este exportata, in special in tarile din sud-estul Europei.

SaintGobain Isover Romania a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste sase milioane de euro. La nivel global, Saint–Gobain detine peste 1.200 de companii consolidate, peste 200.000 de angajati, 32,025 milioane Euro vanzari consolidate, cu locatii industriale in 51 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri