Actionarii hotelului Aro Palace din Brasov se vor intalni in a doua jumatate a lunii iulie pentru a decide majorarea capitalul social cu 10,05 milioane lei, pana la 40,2 milioane lei, prin aport in numerar, conform datelor din Monitorul Oficial.
Actionarii Aro Palace se vor intalni pe 18 iulie pentru a decide majorarea capitalului social de la 30,15 milioane lei, la 40,2 milioane lei, prin emisiunea unui numar de peste 100 milioane de actiuni a 0,1 lei fiecare, informeaza NewsIn.

In aprilie, actionarii Aro-Palace SA Brasov au aprobat majorarea capitalului social cu 20,1 milioane lei (6 milioane euro), folosirea din profitul net al anului trecut a 1,5 milioane lei pentru investitii si inscrierea la cota Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Profitul net al Aro-Palace Brasov a fost anul trecut de 1,6 milioane lei, in crestere de circa 13 ori comparativ cu anul 2005. Din profitul net, 1,5 milioane lei vor fi repartizati pentru finantarea investitiilor. Compania a inceput in urma cu trei ani modernizarea hotelului de cinci stele Aro-Palace, care va fi incheiata in luna septembrie, dupa o investitie de circa 14 milioane de euro.

Actionarul majoritar al Aro-Palace SA Brasov este SIF Transilvania cu 85,98% din capitalul societatii, SIF Muntenia cu 10,40% si alti actionari cu 3,61%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri