Royal Caro, producator si distribuitor de ceasuri si bijuterii, estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de aproximativ 7 milioane euro, in crestere cu 40% fata de anul precedent, au declarat, citati de NewsIn, reprezentantii companiei.
Royal Caro este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in anul 1991, specializata in importul, productia si desfacerea bijuteriilor din aur de 14k si 18k, cu si fara pietre pretioase, bijuterii din argint, precum si curele de ceasuri, cutiute si display-uri pentru bijuterii. Compania are peste 60 angajati si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro.

Royal Caro a inceput de luna aceasta comercializarea in reteaua proprie de distributie, a bijuteriilor DonnaOro, care cuprinde cercei, inele, verighete, bratari si pandative, realizate in special din aur alb. Marca DonnaOro este prezenta in magazinele a peste 1.200 de retaileri din Italia prcum si pe piete internationale Spania, Germania, Elvetia, Austria, Grecia, Cipru, Malta, Ungaria, Bulgaria, Estonia.

"Nu suntem exclusivisti ci ne adresam tuturor categoriilor de persoane. Exista produse care pot fi cumparate si de persoane cu un venit mediu, dar preturile bijuteriilor variaza in functie de modelul ales. Cum este si normal diamantele cresc pretul", au adaugat reprezentantii Royal Caro.

Royal Caro activeaza de 16 ani pe piata romaneasca de profil si comercializeza produse ale unor marci internationale de ceasuri si bijuterii de lux, printre care Paco Rabane, Cover, Aliviero Martini, Pluvioro, Creazioni Delta, Artlinea, Arkano, Diamantica, Esprit, Mexx, Marc O'Polo si altele.

Produsele Royal Caro pot fi gasite atat in magazinele proprii aflate in marile centre comerciale din Bucuresti (Unirea Shopping Center, Titan-Mall, Victoria, Plaza Romania, Bucur Obor), dar si in multe alte magazine din capitala si din tara.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri