IKEA Baneasa va sarbatori vineri seara cea mai lunga zi din an, \"Midsummer Day, alaturi de toate magazinele brandului suedez de mobila, din intreaga lume, motiv pentru care isi va prelungi programul pana la ora 3.00 dimineata
Vineri seara intre orele 20.00-00.00, toti vizitatorii vor putea degusta bauturi si preparate suedeze, oferite gratis de personalul Ikea in fata intrarii magazinului. Magazinul Ikea isi va astepta vizitatorii cu un meniu traditional suedez – platou de hering - care va fi servit doar pe durata weekendului la un pret special. in noaptea de vineri spre sambata vizitatorii nocturni pot face cumparaturi la magazinul Ikea din Baneasa pana la ora 3.00 dimineata.

Cei care vor ajunge la magazin in dupa-amiaza zilei de vineri vor putea lua parte la ridicarea “stalpului de flori”, moment simbolic prin care familiile suedeze obisnuiesc sa dea startul sarbatorii de Midsummer.

Magazinul Ikea Baneasa este operat in sistem de franciza de catre firma Moaro Trading S.R.L., in baza acordului cu Inter Ikea Systems BV, detinatoarea conceptului Ikea si singura companie din lume in masura sa acorde dreptul de franciza. Ikea Baneasa a inregistrat vanzari de peste cinci milioane euro in primele trei saptamani de la deschidere.

Marca Ikea a fost inregistrata in anul 1943 in Suedia. Magazinul Ikea din Romania a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara. in 2006, pe toate cele patru continente unde exista magazine, numarul total al vizitatorilor a fost de 500 de milioane, iar numarul total al cataloagelor distribuite in anul respectiv de 174 de milioane.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri