Elgeka Ferfelis Romania va distribui in tara de la 1 august aparatele de ras marca Schick-Wilkinson Sword si estimeaza obtinerea unei cifre anuale de afaceri de doua milioane euro din distributia acestor produse, potrivit paginii de internet a grupului Elgeka.
Elgeka Ferfelis Romania a semnat recent un acord pe o perioada de trei ani cu Schick-Wilkinson Sword pentru comercializarea si distribuirea exclusiva a produselor companiei (aparate de ras, epilatoare si alte produse conexe). Schick-Wilkinson Sword este parte a companiei Energizer Holdings si este al doilea producator de aparate de ras din lume.

De asemenea, si filiala bulgara a Elgeka Ferfelis a semnat la sfasitul lunii iulie un contract pe trei ani cu firma Kimberly-Clark pentru comercializarea si distribuirea exclusiva de la 1 august a produselor Huggies (scutece pentru bebelusi), Kotex (tampoane), Bobi Absorba (scutece pentru adulti), si Kleenex (hartie igenica, servetele) in Bulgaria.

Kimberly-Clark este lider mondial pe piata produselor pentru sanatate si igiena, in mai mult de 80 de tari. Compania are zilnic aproximativ 1,3 miliarde de clienti in mai mult de 150 de tari. Elgeka Ferfelis Bulgaria estimeaza obtinerea unei cifre de afaceri anuale de un milion euro din vanzarea produselor companiei Kimberly-Clark.

Compania Elgeka, infiintata in 1974 este cea mai mare companie din Grecia care activeaza in sectorul alimentar. Elgeka furnizeaza servicii comerciale in domeniile vanzari, marketing, comert si logistica.

Elgeka si-a inceput expansiunea la nivel international prin patrunderea pe piata romaneasca in 2000, cand a infiintat Elgeka Romania SRL, denumita ulterior Elgeka Ferfelis Romania (dupa fuziunea companiei mama cu Ferfelis Line SRL).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri