Majoritatea companiilor internationale de pe piata locala au inregistrat venituri mai mari in trimestrul al doilea, au suplimentat numarul angajatilor si investitiile realizate, inregistrand o activitate economica in expansiune, potrivit ultimului barometru realizat de firma de consultanta si audit KPMG.
Aproape 60% dintre cele 100 companii intervievate, fata de doar 40%, in primul trimestru, au spus ca si-au imbunatatit situatia financiara in perioada aprilie-iunie.

In ceea ce priveste evolutia numarului de angajati, aproape jumatate dintre respondenti - in usoara crestere fata de primul trimestru - afirma ca au efectuat noi angajari. Mai bine de jumatate din multinationale estimeaza noi cresteri de personal pentru al treilea trimestru.

Mai mult, aproximativ 60% dintre cei care au participat la studiul KPMG, fata de aproximativ 40%, la anteriorul barometru, sustin ca investitiile proprii s-au plasat pe o traiectorie ascendenta, evolutie care se va mentine cel putin pana in toamna.

KPMG Romania este filiala locala a KPMG, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume, care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor.

In prezent, KPMG Romania are 400 de angajati in Romania si Republica Moldova, dintre care 85 activeaza in cadrul diviziei de advisory, componenta care a generat in 2006 venituri de 4,2 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2005.

“In contextul cresterii bazei de clienti si a volumului de tranzactii, KPMG Romania va ajunge la finele acestui an pana la un total de aproximativ 500-540 de salariati”, ne-a spus Victor Kevehazi.

Anul trecut, cea mai redusa crestere la KPMG a fost consemnata de segmentul de advisory, acesta fiind departamentul care se asteapta sa creasca mai mult pe parcursul acestui an

Deloitte, KPMG, PricewaterhouseCoopers si Ernst & Young formeaza impreuna o piata estimata la 100 milioane de euro pe an.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri