Carrefour Romania, proprietate a grupului francez Hyparlo, va incepe constructia unui nou hipermarket la Braila, care va avea o suprafata de aproximativ 8.000 de metri patrati, invetitia medie pentru un magazin al retelei ridicandu-se la aproximativ 20 milioane euro.
De asemenea, Carrefour Romania va inaugura maine al cincilea magazin din Bucuresti, ce va fi situat in zona Piata Unirii si se va intinde pe o suprafata de aproximativ 3.600 metri patrati. Investitia in acest caz se ridica la peste cinci milioane euro.

Anul viitor, Carrefour va deschide al saselea magazin din Capitala, in zona Vitan-Barzesti. Tot in 2008, Carrefour Romania isi va extinde reteaua nationala de hipermarketuri cu patru magazine, la Oradea, Arad, Pitesti si Suceva.

Reteaua Carrefour Romania include in prezent sapte hipermarketuri, valoarea totala a investitiilor realizate in Romania depasind 220 milioane de euro. Carrefour a realizat anul trecut, vanzari de 608,9 milioane de euro, in crestere cu 39% fata de 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri