Univers'all, primul hipermarket 100 la suta romanesc s-a deschis astazi la pranz, la kilometrul 0 al Bucurestiului.

Evenimentul marcheaza o dubla premiera, primul lant de retail autohton prezent in Capitala si primul magazin Univers'all deschis aici, dupa proiecte similare dezvoltate in Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Iasi si Constanta.

Pe langa avantajul de a fi situat intr-o zona centrala, hipermarketul ofera clientilor o gama de peste 20.000 de produse, de la alimente de baza pana la produse alimentare proaspete, produse premium si delicatese, preparate culinare calde si reci, dulciuri si bauturi, cosmetice, detergenti si produse de curatenie, produse electrocasnice, de uz casnic si bucatarie, textile, florarie si un magazin de ziare.

Reprezentand o investitie de 12 milioane de euro, hipermarketul este structurat pe doua niveluri, cu o suprafata totala de 6.000 metri patrati si este cel de-al zecelea magazin al retelei Univers'all, detinuta si administrata de grupul de companii GFS Romania.

Compania Universall s-a dezvoltat pe piata serviciilor de retail in 2002, si functioneaza la nivel national in trei formate distincte de magazin, adaptate dimensiunilor si specificului pietei pe care functioneaza, hipermarket, supermarket si magazin de proximitate, cele trei concepte functionand separat sau in paralel, completandu-se reciproc.

In prezent, reteaua numara 5 supermarketuri si 4 magazine de proximitate si a avut o cifra de afaceri de 21 milioane euro.

Potrivit presedintelui grupului, Razvan Petrovici, compania va oferi bucurestenilor un al doilea magazin, dupa cel inaugurat astazi langa Unirea Shopping Center, care va fi situat in zona Bucur Obor.

Cea de-a doua locatie Univers�all va marca inaugurarea unui nou format in portofoliul companiei, megadiscount.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri