Perry V. Zizzi, avocat specializat in real estate, se va alatura biroului Clifford Chance din Romania ca partener, incepand cu 1 octombrie 2007.
"Suntem foarte incantati ca Perry s-a alaturat echipei Clifford Chance. Credem ca venirea lui Perry va contribui in mod semnificativ la extinderea practicii noastre de real estate si real estate finance in Europa de sud-est. Biroul din Romania al Clifford Chance este un hub pentru intreaga regiune de sud-est a Europei, foarte multi dintre clientii nostri, fonduri de real estate sau banci specializate in finantari de proiecte de real estate, fiind implicati in tranzactii semnificative in toata aceasta zona" a comentat Nadia Badea, partener Badea Clifford Chance, responsabil de practica de achizitii si fuziuni si real estate in Romania. "In acelasi timp, Perry ne va ajuta sa ne consolidam pozitia de lider in Romania in domeniul real estate si sa dezvoltam mai departe aceasta practica" a adaugat Nadia Badea.

Perry Zizzi a studiat Dreptul la Universitatile Columbia si Georgetown si este avocat in Baroul din New York din 1995. A lucrat pentru firme internationale de top la birourile din Paris, Londra si New York. Intre 2003 si 2007 a lucrat in birourile din Praga si Bucuresti ale casei de avocatura Salans. Perry a asistat clienti in tranzactii de dezvoltari imobiliare, achizitii si finantari de real estate in toata regiunea: Romania, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia, Turcia, Ungaria si Rusia. Perry vorbeste fluent limbile engleza (limba nativa), franceza, italiana si spaniola.

"Sunt incantat sa devin parte a echipei din Romania a celei mai mari firme de avocatura din lume, o echipa foarte dinamica, cu o excelenta practica de real estate. Apartenenta la Clifford Chance ne da acces la una dintre cele mai puternice practici in domeniu pe plan international, la clienti sofisticati si la tranzactii mari si inovatoare ", comenteaza Perry Zizzi.

Practica de real estate a Clifford Chance in Romania este plasata pe prima pozitie de catre Legal 500 (2007). Chambers & Partners (2007) il considera pe Perry Zizzi "cel mai bun avocat in practica de finantari de real estate", iar PLC Which Lawyer (2007) il numeste "avocat de top" in real estate in Romania.

Clifford Chance LLP este prima firma globala de avocatura complet integrata, cu 27 de birouri in 20 de tari si mai mult de 3.800 de avocati in intreaga lume. In Romania, Clifford Chance a deschis, in iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri