Compania de consultanta KPMG Romania ocupa primul loc in "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi" realizat de Revista Capital, podiumul fiind completat de companiile Dumagas cu activitati in domeniul serviciilor de transporturi si PIC, companie cu activitati in retail.
Printre primele zece companii pentru care merita sa lucrezi se mai afla producatorul de carne de pui Transavia, compania mixta romano-italiana ce opereaza atat in domeniul sportiv cat si in domeniul articolelor casual/fashion, Extenso, compania de publicitate Leo Burnett Romania, ING Bank, reteaua McDonald’s Romania, restaurantele "La Mama" si Popeci Utilj Greu, care are ca domeniu de activitate productie industriala.

"Am observat ca banii nu reprezinta cel mai important criteriu pentru ca un salariat sa fie multumit de locul de munca. Relatia cu superiorii, respectul si aprecierea sunt mult mai importante. Nu cred ca sunt multi salariati care in schimbul unui pachet financiar motivant sa accepte anumite conditii de munca", a spus redactorul sef al revistei Capital, Iulian Bortos.

La acest studiu au fost invitate sa participe peste 360 de companii. Principalul criteriu de selectie a fost numarul de angajati, (cel putin 100) si minimum 20 middle manager. Dintre cele 360 de companii au acceptat sa participe un numar de 150. Studiul a fost realizat in urma intervievarii a peste 4.000 de angajati.

Chestionarul adresat angajatilor participanti la studiu a cuprins 37 de criterii de evaluare, grupate in patru mari categorii: conditii de munca, calitatea colaborarii in companie, pachetul salarial si avantajele salariale si conditiile de dezvoltare profesionala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri