Carrefour va deschide vineri in centrul comercial Polus din Cluj, al zecelea hipermarket din tara, dupa o investitie de 20 milioane euro
Hipermarketul Carrefour are o suprafata de vanzare de 8.400 metri patrati si o galerie comerciala de 17.300 metri patrati, cu peste 200 de magazine (moda si accesorii, echiparea casei, divertisment, servicii, restaurante). Investitia in partea de hipermarket a fost de aproximativ 20 de milioane de euro si magazinul a creat aproximativ 630 noi locuri de munca.

Carrefour se afla in centrul comercial Polus, care se intinde pe o suprafata de 80.000 metri patrati. Carrefour Cluj se afla in partea de vest a orasului si beneficiaza de acces pe un pod special construit, si de o parcare cu 2.500 de locuri. Hipermarketul din Ardeal este al cincilea pe care retailerul francez l-a deschis in afara Capitalei.

Carrefour a deschis miercuri, la Iasi, primul hipermarket din Moldova, in centrul comercial Felicia, dupa o investitie de 20 milioane euro.

Grupul Carrefour are peste 12.500 de magazine in toata lumea si 456.000 de angajati, in 30 de tari. Cifra sa de afaceri in 2006 a fost de 97,4 miliarde de euro.

Carrefour a realizat in Romania anul trecut o cifra de afaceri de 609 milioane euro, cu o crestere de 39% fata de 2005 si are in prezent peste 6.200 de angajati. Investitiile totaler ale grupului in tara au depasit 250 milioane euro.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri