Farmec Cluj-Napoca, unul dintre principalii jucatori de pe piata interna a produselor cosmetice, a inregistrat, in primele noua luni ale anului acesta, un profit de 2 milioane de euro si o cifra de afaceri de 15,5 milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere de 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Din totalul realizat, 12% este reprezentat de volumul de exporturi. Compania estimeaza ca pana la sfarsitul anului va realiza o cifra de afaceri de 23 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2006.

In urmatorii 3 ani, reprezentantii companiei preconizeaza ca nivelul investitiilor va ajunge la 12 milioane de euro, suma care se va materializa in crearea unei noi sectii de productie pe platforma de la sediul central si a inca 4 sectii de productie pe platforma din satul Dezmir.

Compania a raportat, pentru anul trecut, o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro si un profit de doua milioane de euro, in crestere cu 50% fata de 2005. Majorarea s-a datorat atat cresterii afacerilor, dar si procesului de retehnologizare si de modernizare a sectiilor de productie.

Compania inaugureaza primul laborator din Transilvania de evaluare a conformitatii in industria produselor cosmetice, investitia ridicandu-se la peste 90.000 de euro.

Dintre acestia, 45.000 reprezinta fondurile obtinute in baza unui program de cofinantare pentru dotarea laboratoarelor, organizat de Ministerul Economiei si Comertului.

Farmec Cluj exporta de peste 30 de ani, iar in prezent numarul tarilor destinatie de export depaseste 60. Farmec exporta in Japonia, SUA, America Latina, Spania, dar si Emiratele Arabe.

Farmec a relansat in luna noiembrie a anului trecut Gama Gerovital H3 intr-o noua prezentare si o noua imagine. Relansarea a beneficiat de o campanie de comunicare pe principalele posturi de televiziune, a carei valoare totala s-a ridicat la peste 350.000 de euro. Campania a avut ca rezultat cresterea cu 60% a vanzarilor cantitative ale gamei, potrivit oficialilor companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri