Paper Plus estimeaza pentru anul viitor o crestere de 50-60% a vanzarilor de produse din hartie, Lotus Professional, datorita cresterii semnificative a cererilor pentru produse Away from Home (AfH) din partea segmentelor de real estate si HoReCa.
"Datorita cresterii semnificative a cererilor pentru produse AfH din partea segmentelor de real estate si HoReCa, estimam o crestere de 50-60% a vanzarilor de produse Lotus Professional pentru anul 2008. Paper Plus a cunoscut o evolutie de la an la an si prezenta producatorului mondial de hartie Georgia Pacific pe piata de AfH din Romania prin intermediul nostru, contribuie la consolidarea business-ului companiei", a declarat directorul general Paper Plus, Marian Ivan.

Potrivit reprezentantilor companiei Paper Plus, vanzarile de produse Lotus Professional, brand international care apartine producatorului Georgia Pacific, au contribuit cu 10% la totalul vanzarilor de produse AfH distribuite de companie in primele cinci luni ale lui 2007. In cadrul acestei perioade, sub brandul Lotus Professional au fost vandute 700 de dispensere si 30 de tone de consumabile.

Solicitarile din partea companiilor pentru aceasta categorie de produse din hartie au fost influentate in proportie de 80% de dezvoltarea segmentului de real-estate si de 20% de cea a segmentului HoReCa.

"Primele trei trimestre ale anului 2007 au fost benefice dezvoltarii si consolidarii business-ului Paper Plus, avand in vedere cresterea de 500% a veniturilor inregistrate din comercializarea produselor din hartie. Ne asteptam ca ritmul de crestere inregistrat in acest interval de timp pentru anumite categorii de produse sa se mentina si in ultimul trimestru al anului in curs", a spus la inceputul lunii directorul general al Paper Plus, Marian Ivan.

Anul trecut, produsele distribuite de Paper Plus au ajuns la peste 3.000.000 de utilizatori din randul populatiei active, compania avand un volum de vanzari de peste 750 de tone de hartie.

Compania Paper Plus estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de trei milioane de euro, in crestere cu peste 30% fata de anul in curs, pe fondul dublarii cererilor venite din partea segmentului de real estate si HoReCa.

Paper Plus a fost infiintata in 2002 si activeaza pe piata romaneasca a ofertantilor de solutii profesionale AfH pentru igiena. Paper Plus comercializeaza produsele AfH precum role de hartie, prosoape de hartie, servetele, dispensere si suporturi industriale pentru hartie. Paper Plus ofera, de asemenea, service-ul dispenserelor si al suporturilor de hartie. Produsele Paper Plus sunt prezente in principalele centre urbane ale tarii, precum Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri