Compania de constructii Planex Holding din Bulgaria vizeaza extinderea pe piata romaneasca, acest lucru fiind doar o chestiune de timp, sustin reprezentantii companiei, citati de Dnevnik.
"Lucrurile sunt inca in faza de contacte preliminarii, dar expansiunea este doar o problema de timp", a declarat directorul general al Planex, Plamen Andreev. Acesta nu a precizat o perioada de timp pentru intrarea pe piata din Romania, dar a spus ca prioritatea actuala a Planex este consolidarea pozitiei pe piata locala.

Planurile companiei pentru 2008 vizeaza finalizarea unei serii de sate de vacanta si un complex rezidential mixt de cladiri, cu un ansamblu rezidential ce se intinde pe o suprafata de 40.000 mp de teren in Sofia. Totusi, cel mai important proiect pentru anul viitor al Planex ramane un complex de locuinte cu patru cladiri, investitie estimata la 30 milioane euro, care include si cele doua milioane de euro pentru achizitia terenului. Suprafata construita va fi de 70.000 mp.

Un alt proiect mixt compus din spatii de birouri si centre comerciale, investitie de aproximativ 3,5 milioane de euro va fi finalizat in urmatorii doi ani in orasul bulgar Kavarna, unde Planex intentioneaza sa ridice si un complex rezidential. "Compania investette in prezent si in spatii de depozitare in Varna si Kavarna", a mai spus Andreev.

Grupul Planex este format din zece companii cu activitati in planificarea si managementul investitiilor, realizarea studiilor de fezabilitate, a constructiilor, a asamblarii si echiparii complexelor rezidentiale si industriale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri