Consiliul Concurentei (CC) a autorizat preluarea Gaz de Sud de catre Ligatne Limited Cipru, dupa ce in urma analizei efectuate a ajuns la concluzia ca tranzactia nu distorsioneaza mediul concurential.
Potrivit Consiliului Concurentei, operatiune nu are ca efect restrangerea semnificativa, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe piata distributiei si furnizarii de gaze naturale.

Ligatne Limited Cipru este societatea vehicul de tranzactie a PPF Investments Limited Jersey, prin intermediul careia s-a realizat operatiunea de concentrare economica. Societatea are ca obiect de activitate desfasurarea afacerilor de tip holding si ale unei societati de investitii, prestarea de servicii de consultanta si de management, comert, servicii de vanzare si cumparare etc. Grupul international de investitii PPF Investments Limited Jersey are in portofoliul sau urmatoarele domenii de activitate: finante, asigurari, energie si utilitati, retea infrastructura, piata imobiliara, explorare si activitati miniere precum si alte tranzactii/societati.

SC Gaz Sud SA Ghermanesti are ca principal obiect de activitate distribuirea si comercializarea combustibililor gazosi prin conducte. Aceasta societate actioneaza pe arii restranse in zona de sud a Romaniei, fiind titularul a 6 contracte de concesiune de distributie de gaze in localitatile Snagov, Moara Vlasiei, Ciolpani, Gruiu, Cornetu si Pantelimon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri