Atel isi consolideaza pozitia in regiunea Europei de Sud-Est prin achizitionarea furnizorului roman de energie Buzmann Industries S.R.L. Buzmann Industries aduce un important portofoliu de clienti industriali grupului Atel. Cele doua companii au decis sa nu faca publica valoarea tranzactiei.

Prin achizitionarea Buzmann Industries, Atel isi dubleaza operatiunile in Romania. Activitatea principala a companiei Buzmann Industries S.R.L., cu sediul in Bucuresti, este furnizarea de energie electrica catre clientii industriali care au un consum anual de aproximativ 10 – 100 GWh. Buzmann Industries detine o cota importanta din piata consumatorilor finali din Romania. Fondata in 2004, compania Buzmann Industries S.R.L ofera in acelasi timp, servicii de contorizare, servicii energetice si consultanta tehnica. Compania va continua sa activeze independent pe piata consumatorilor finali.

Atel este unul dintre marii furnizori straini de energie din Europa Centrala si de Est. Cu o prezenta activa in Europa de Sud-Est din anul 2001, compania s-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai importanti furnizori din regiune.

Aare-Tessin Ltd for Electricity (Atel) este cel mai mare furnizor de energie din Elvetia, prezent in intreaga Europa. Fondata in 1894, Atel are ca si activitati principale tranzactionarea de energie, majoritara din productie proprie si furnizarea de servicii energetice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri