Petrom scumpeste benzina cu sapte bani si motorina cu noua bani, incepand de sambata, 29 decembrie, din cauza variatiei cotatiilor produselor petroliere.
Noile preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua de distributie a Petrom, practicate incepand cu data de 29 decembrie 2007, ora 0:01, sunt: benzinele ECO Premium 95 va costa astfel 3,62 lei, Premium fara plumb 95 va costa 3,59 lei, benzina Top Premium fara plumb 99+ va costa 3,92 lei, OMV Carrera 95 va costa 3,69 lei, iar OMV Carrera 100 va fi 4,32 lei.

Noile preturi ale motorinei vor fi modificate dupa cum urmeaza: OMV Premium Diesel / Alpine Diesel va costa 4,04 lei, motorina Top Euro Diesel 4 / Top Nordic Diesel va fi comercializata la 3,68 lei, OMV Sprint Diesel va costa 3,74 lei, Euro Diesel 4 se va vinde cu 3,60 lei.

Ultima modificare de preturi a fost operata de Petrom in data de 15 decembrie, cand benzina s-a scumpit cu 4 bani si motorina cu 8 bani.

Petrom SA opereaza in Romania circa 500 de statii, dintre care aproximativ 100 de statii functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri