Compania Tarom a anulat sase zboruri cu plecare de pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti din cauza ninsorii abundente, informeaza un comunicat de presa emis de companie.
Potrivit comunicatului, zboruruile anulate sunt RO7111/RO7521 ( Bucuresti - Antalya/ Cluj - Antalya si retur), RO651/RO347 ( Bucuresti - Cluj- Viena), RO341 (Bucuresti- Viena), RO641 ( Bucuresti - Cluj) si RO601 ( Bucuresti - Timisoara).

Pasagerii zborurilor anulate vor fi reprogramati pentru zboruri ulterioare, care vor fi efectuate dupa ce pe Aeroportul Henri Coanda se va redeschide traficul aerian. In ceea ce priveste pasagerii zborului Cluj - Viena, acestia vor zbura de la Cluj la Frankfurt, de unde vor fi rerutati catre Viena.

"O serie de alte zboruri, in schimb, atat domestice, cat si internationale, care trebuiau sa decoleze in cursul diminetii, sunt intarziate la decolare pana dupa ora 14.30, cand Aeoportul Henri Coanda a anuntat ca se va redeschide pentru traficul aerian la sol", se mentioneaza in comunicat.

Conform informatiilor companiei, pasagerii au fost informati de catre personalul Tarom cu privire la intarzieri si li s-au asigurat bauturi racoritoare si sandwich-uri.

Aeroporturile Baneasa si Otopeni au fost inchise, joi dimineata, din cauza ninsorii abundente, urmand a fi deszapezite si redeschise dupa pranz, in cazul in care conditiile meteo vor permite acest lucru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri