Motorina din statiile Rompetrol costa cu 0,03 lei/litru mai putin, iar pretul benzinei ramane nemodificat in perioada 14- 20 ianuarie.
Compania Rompetrol a redus pretul la tipurile de motorina Efix Diesel si Super Euro5 comercializate in statiile proprii cu 0,03 lei. Astfel, Efix Diesel a fost ieftinita cu 0,80% ajungand la un pret de 3,73 lei per litru, iar Super Euro5 a fost ieftinita cu 0,75% fiind comercializata la un pret de 3,99 lei per litru.

Preturile pentru tipurile de benzina au ramas neschimbate. Potrivit datelor furnizate de companie Premium E4 (Euro 4) si Efix 95 (Euro 4) raman la 3,61 lei/itru, iar Euro Super 98 (Euro 4) va fi in continuare comercializata pentru 4,21 lei per litru.

Rompetrol detine la ora actuala peste 350 de benzinarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri