Incepand din ianuarie 2008, Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, si-a marit echipa cu trei noi avocati.

In a doua jumatate a anului trecut, Badea Clifford Chance a primit in echipa peste 10 noi avocati, atat cu experienta, cat si proaspeti absolventi de Drept. Avand in vedere volumul mare de tranzactii si solicitarile din partea clientilor, Badea Clifford Chance intentioneaza sa incheie anul 2008 cu un total de 50 de avocati.

Armando Nania, avocat italian, cu experienta de peste 7 ani, a fost detasat la Badea Clifford Chance, alaturandu-se echipei de banking si real estate. Anterior, a lucrat in cadrul birourilor Clifford Chance din Londra si Roma, specializandu-se pe finantari si real estate. Armando si-a finalizat studiile de Drept cu un Master in 2005 in cadrul Queen Mary – University of London, iar in 2004 si-a luat doctoratul in Stiinte Politice Comparate in cadrul Universitatii Sapienza din Roma. Este vorbitor nativ de italiana si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Vlad Peligrad s-a alaturat echipei de banking si real estate a Badea Clifford Chance in calitate de avocat. Avand o experienta de peste 6 ani, Vlad a lucrat anterior pentru firme internationale de avocatura in Bucuresti si New York, specializandu-se pe finantari si real estate. Vlad a absolvit recent un program de Masterat in cadrul The George Washington University Law School din Washington, D.C. Vlad vorbeste fluent engleza.

Igor Surdu s-a alaturat Badea Clifford Chance in calitate de avocat. Igor a lucrat anterior 2 ani pentru doua firme internationale de avocatura, concentrandu-se pe fuziuni si achizitii. Igor a absolvit recent un program de Master in Dreptul Afacerilor in cadrul Universitatii Bucuresti, si un altul in Afaceri Internationale in cadrul ASE Bucuresti. Igor vorbeste cursiv engleza, franceza si rusa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri