Caroli Foods, cel de-al doilea mare producator de pe piata mezelurilor din Romania, are un nou vicepresedinte comercial in persoana lui Andrew Taylor, potrivit informatiilor furnizate de companie.
Noul vicepresedinte al producatorului de mezeluri si-a inceput activitatea in domeniul de sales&marketing in noiembrie anul trecut.

Taylor are o experienta de peste 20 de ani, detinand functii similare si in cadrul JTI Romania, filiera locala a marelui producator japonez de tigarete.

"Ne aflam in plin proces de recrutare a unui director de marketing. Avand in vedere importanta acestei pozitii evaluam atent toti potentialii candidati", a declarat directorul executiv al Caroli Foods Haluk Akdemir (foto).

Pana la investirea in functie a lui Andrew Taylor, pozitia a fost ocupata de Khaled el Solh, care in prezent este vicepresedintele departamentului de Business Developement.

Caroli Foods este format din companiile Maestro, Caroli Prod 2000 (divizie de distributie), T.C Affaires (axata pe productie) si Indcarf, care se ocupa cu productia de mezeluri crude si pe depozitare. Grupul include astazi patru marci: Gourmet, Caroli, Maestro, Primo, Familia si Sissi.

Principalii competitori ai Caroli Foods sunt Cristim, cu o cota de piata de 15%, Aldis, Agricola Bacau, Angst si Scandia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri