Musat & Asociatii a promovat doi dintre avocatii seniori in pozitia de parteneri si isi consolideaza structura de conducere cooptand in functia de Co-Managing Partners pe Catalin Baiculescu si Ion Dragne.
"Musat & Asociatii isi consolideaza departamentele Litigii & Arbitraj si Concurenta & Proprietate Intelectuala, promovand doi dintre avocatii seniori ai societatii, Delia Topoleanu si, respectiv, Anca Musat in pozitia de parteneri, incepand cu 1 februarie 2008", se arata in comunicat.

Departamentul Litigii & Arbitraj a avut o contributie semnificativa la cifra de afaceri obtinuta anul trecut de Musat & Asociatii, asigurand peste 20% din veniturile firmei, in timp ce departamentul Concurenta & Proprietate Intelectuala a cunoscut cea mai spectaculoasa dezvoltare in ceea ce priveste complexitatea si numarul mandatelor din ultimii ani, potrivit datelor prezentate de casa de avocatura.

“Litigiile raman unul dintre domeniile noastre forte. Cu un departament format din peste 20 de avocati litiganti coordonati de Prof. Ion Dragne si un portofoliu de clienti in continua crestere, am decis promovarea a inca unui partener ca raspuns la dezvoltarea rapida a departamentului Litigii.

Totodata, urmare a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, volumul si complexitatea lucrarilor avocatiale in domeniul Concurentei au crescut substantial, fapt pentru care am considerat ca este timpul ca avocatul coordonator al acestui departament sa fie promovat in pozitia de partener. Intentionam sa cooptam avocati asociati in cadrul societatii si in anii urmatori, asa cum am facut-o an de an inca de la infiintarea firmei”, a declarat Gheorghe Musat, Senior Partner.

Delia Topoleanu s-a alaturat echipei Musat & Asociatii in urma cu 6 ani, dupa o cariera de judecator, fiind specializata in litigii comerciale si contencios administrativ, avand o experienta profesionala de peste 11 ani.

"Delia Topoleanu a reprezentat institutii guvernamentale si neguvernamentale, precum si companii de calibru international in litigii si dispute arbitrale in fata instantelor din Romania si strainatate, fiind implicata in mod constant in litigii comerciale de mare complexitate", precizeaza casa de avocatura.

Anca Musat este absolventa LLM cu specializarea Transnational Business Practice la Universitatea din Salzburg / University of the Pacific si, de asemenea, detine o specializare in drept concurential la King’s College din London.

"Ea raspunde de domeniile Concurenta & Antitrust, Ajutor de Stat si Proprietate Intelectuala, in ultimii sase ani fiind implicata intr-o multitudine de proiecte complexe finalizate cu succes, precum restructurarea datoriilor in valoare de peste un miliard euro ale Termoelectrica SA, avizarea favorabila de catre Comisia Europeana a achizitiei Electrica Muntenia Sud de catre Enel etc", se arata in comunicat.

Tot de la 1 februarie 2008, Catalin Baiculescu si Ion Dragne, parteneri cu vechime in cadrul Musat & Asociatii au fost cooptati in conducerea firmei si promovati in functia de Co-Managing Partners.

Potrivit comunicatului casei de avocatura, Catalin Baiculescu are o experienta de peste 10 ani in cadrul Musat & Asociatii si este unul dintre cei mai apreciati avocati din Romania in domeniile Fuziuni & Achizitii, Telecomunicatii si Proiecte de Finantare. El a condus multe dintre tranzactiile finalizate cu succes in ultimii ani, ca de exemplu: achizitia mai multor statii TV si radio de catre SBS Broadcasting Corporation, achizitia Quadrant Amroq de catre Pepsi, achizitia BT Asigurari catre Groupama sau achizitiile importante ale grupului Africa Israel in Romania, in cursul anului 2007.

"Ion Dragne este de peste sapte ani coordonatorul departamentului de Litigii & Arbitraj din cadrul Musat & Asociatii, gestionand litigii in valoare de peste doua miliarde Euro doar in anul 2007. Experienta sa de peste 15 ani in domeniul litigiilor este dublata de o activitate academica remarcabila ca Doctor in Drept Administrativ si Pro-Decan al Baroului Bucuresti", arata comunicatul transmis de Musat & Asociatii.

Infiintata in urma cu 17 ani de catre Gheorghe Musat, societatea are in prezent un total de 11 Parteneri si peste 100 de avocati si consilieri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri