Ensight Management Consulting are, de la 1 februarie a.c., doi noi Parteneri in structura organizatorica.
Roland Teufel si Harald Ditter, ambii cu experienta de peste 15 ani in domeniul consultantei, se alatura echipei Ensight Consulting intr-un moment important pentru companie, aniversarea a 7 ani de activitate si trecerea la o noua etapa in dezvoltarea acesteia: consolidarea pozitiei de lider pe piata locala de consultanta in management. Prin aceasta miscare strategica, Ensight isi largeste sfera de competente, fiind capabila sa acopere, in acest moment, intregul ciclu de transformare a unei companii, incepand cu strategia de afaceri, continuand cu nivelul operational, finante si taxe, resurse umane si pana la implementarea de aplicatii si tehnologii IT.

Ensight este, astazi, cea mai importanta companie locala de consultanta, din punct de vedere al cifrei de afaceri si numarului de angajati. Dupa 7 ani de crestere accelerata, Ensight isi consolideaza acum competentele, prin extinderea echipei cu doi noi Parteneri, fiind astfel capabila sa raspunda mai bine si mai prompt unor nevoi complexe de asistenta exprimate de clientii sai.
„Incepand cu anul acesta, Ensight intra intr-o noua etapa in evolutia sa - consolidarea pozitiei de lider pe piata locala de consultanta, din toate punctele de vedere: management, echipa, calitatea si complexitatea misiunilor abordate. In acest moment, suntem capabili s oferim solutii complete de transformare a afacerii, datorita pluridisciplinaritatii si experientei echipei noastre de consultanti: strategie, operatiuni, finane, marketing, HR, tehnologie”, a declarat Robert Maxim, Managing Partner Ensight.

Roland Teufel lucreaza de peste 15 ani in domeniul consultantei in management si elaborarii de strategii de afaceri. El este fostul Vicepresedinte si Director al verticalei Energie si Utilitati pe Europa Centrala, din cadrul companiei Capgemini.

Roland a fost implicat, de-a lungul timpului, in proiecte majore de transformare de companii multi-nationale. A dobandit experienta semnificativa in gestionarea de proiecte si programe avand drept scop dezvoltarea de strategii de business / corporative, re-design-ul structurii grupurilor multi-nationale (ex. holding-uri, afaceri globalizate, servicii partajate), achizitii si fuziuni (pre- si post-fuziune), optimizare de fluxuri de achizitii, managementul schimbarii si programe de reducere de costuri. Roland s-a concentrat, de asemenea, pe coaching-ul managerilor din importante companii europene.

Incepand cu anul 2004, Roland a fost Account Executive al Capgemini in cadrul proiectului Petrom in Romania.

Harald Ditter detine o experienta de peste 15 ani in consultanta IT si de afaceri. El este fostul Vicepresedinte si Director al diviziei de tehnologii SAP pe Europa Centrala, din cadrul companiei Capgemini.

Harald si-a inceput cariera in anul 1991 ca dezvoltator software in domeniul sistemelor de planificare a productiei si, ulterior, a evoluat spre domeniul consultantei. In 1997 s-a alaturat companiei Ernst & Young, Germania, iar in anul 1999 a devenit Partener in cadrul acesteia, responsabil cu sectorul de solutii e-commerce si tehnologii SAP. Incepand cu anul 2000 a fost Vicepresedinte in cadrul Capgemini Germania si expert in proiecte extinse SAP, derulate la nivel international, preponderent in sectorul Energie si Utilitati.

Din anul 2005 Harald a fost responsabil cu implementarea de solutii SAP la Petrom.

Principalele competente ale lui Harald se concentreaza pe integrarea de pachete complexe de solutii informatice si proiecte extinse vizand implementarea de pachete de solutii software standard.

La Ensight, principala sa responsabilitate va fi coordonarea diviziei de Consultanta IT. Harald se va concentra atat pe serviciile ce vizeaza implementarea de solutii SAP, cat si pe zona de Strategii si Operatiuni IT.

Pe langa cei doi noi Parteneri, structura organizatorica a companiei Ensight cuprinde, in acest moment, inca trei Parteneri: Mihaela Danalache (peste 13 ani de consultanta si 20 ani de experienta in contabilitate i fiscalitate), Tudor Jitianu (13 ani de experienta in IT) si Robert Maxim (peste 13 ani de consultanta in management si Servicii Financiare), in calitate de Managing Partner.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri