Medlife va deschide anul acesta centre medicale in Cluj, Timisoara si in Bucuresti si va aloca aproape 10 milioane de euro pentru investitii.
"Anul acesta vom deschide alte patru centre de tip hyperclinica in tara, unul la Cluj (pe 3 martie), unul la Timisoara (speram pe 18 martie) si inca doua in Bucuresti. Insa aceste centre din Capitala nu stim cand vor fi gata, inca se fac studii, probabil in cartierele Drumul Taberei si in Pantelimon", a declarat presedintele Medlife, Mihail Marcu, citat de NewsIn.

Alte trei locatii incluse in planul de extindere MedLife - Iasi, Brasov si Constanta - vor fi finalizate in prima parte a anului 2009.

In anul 2007, Medlife a realizat investitii de aproximativ 10 milioane euro, iar pentru acest an valoarea totala a investitiilor va fi foarte apropiata de aceasta suma. "In 2008, suma pe care o vom investi va fi probabil tot ca cea investita anul trecut, undeva intre opt si zece milioane euro", a afirmat Mihail Marcu.

Anul trecut, MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 12,7 milioane euro. Pentru 2008, compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 20 milioane euro, adica in crestere cu aproape 70% fata de anul anterior. Aceasta reprezinta o crestere de mai mult de 35% fata de piata, care oricum se afla in crestere cu 30%.

In ceea ce priveste numarul de abonati, hyperclinica MedLife detine o cota de 17- 18 %, din cei aproape 350.000 de abonati pe piata. In total, MedLife are 170.000 de abonati, dintre care 100.000 de tip standard si 70.000 de tip clasic si Business. MedLife este cel mai mare bloc chirurgical din Europa Centrala si de Sud Est si are 1.700 metrii patrati.

Incepand cu luna ianuarie 2008, MedLife a deschis cea de a doua Hyperclinica din Bucuresti (centru medical de mare dimensiuni) in Piata Unirii.

Medlife a deschis in decembrie 2007, in Bucuresti, Centrul de Medicina Materno-Fetala, cu o investitie de peste 500.000 de euro si este primul din tara care a integrat dotarile tehnologice medicale si specialistii necesari pentru a realiza diagnostic prenatal, screening pentru cancer genito- mamar, imagistica, genetica medicala si tehnici de reproducere asistata, potrivit unui comunicat al companiei.

De asemenea, anul trecut a marcat deschiderea spitalului Life Memorial, extinderea serviciilor oferite de Hyperclinica MedLife si laboratoarele de analize, investitii constante in specializarea personalului si dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie.

MedLife detine 25% cota de piata in Bucuresti pe unul dintre cele mai importante segmente de piata, cel al serviciilor oferite clientilor corporati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri