Evw Holding, distribuitorul camioanelor DAF in Romania, va investi peste 14 milioane de euro in 2008 pentru deschiderea centrelor de vanzari si service din Brasov si Constanta, precum si pentru construirea noului sediu al companiei si a unui centru de vanzari si service in Cluj, potrivit NewsIn.
Compania estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de peste 200 milioane de euro, a declarat Adrian Gorcea directorul de marketing al Evw Holding.

Mai mult, compania Evw Holding intentioneaza ca in 2008 sa livreze peste 2.000 de camioane. Adrian Gorcea a explicat ca cel mai bine vandut model de camion DAF in anul 2007 a fost "DAF CF 85", cu peste 800 de unitati livrate.

"Anul 2007 a fost un an cu investitii de peste 4 milioane de euro, investitii finalizate in proportie de peste 95 %. Acestea au fost utilizate pentru extinderea centrului de service din Arad dar si pentru achizitia de dotari de ultima generatie si aparatura destinata centrelor service din cadrul retelei de reprezentante Evw Holding", a declarat directorul de marketing al Evw Holding.

Directorul Evw a precizat ca in anul 2007 cifra de afaceri a Evw Holding a crescut cu 50% fata de 2006, depasind suma de 150 de milioane de euro, ca urmare a comercializarii camioanelor DAF, a vanzarii anvelopelor si pieselor de schimb si accesorii, precum si activitatilor de service. Potrivit lui Adrian Gorcea, in anul 2008, toate aceste activitati isi vor mentine ritmul accelerat de crestere.

In 2007, compania a inregistrat o cota de piata de 14,24 % in domeniul vanzarilor de camioane, datorita cresterii cu peste 50% a volumului de vanzari, care a atins cifra de 1.682 unitati, comparativ cu 1.101 unitati livrate in 2006.

Potrivit reprezentantului Evw Holding, factorii determinanti in cresterea volumelor de vanzari anul trecut au fost dezvoltarea pietei de constructii, care este deservita de vehicule cu configuratii speciale 8x4, sau 4x4, pe diverse tipuri de carosari, dezvoltare ce va continua odata cu dezvoltarea infrastructurii si absobtia masiva de investitii si fonduri europene.

De asemenea, cresterea volumelor de vanzari ale companiei Evw Holding in 2007 a fost determinata si de revigorarea segmentului de transport intern si international, deservit de vehicule pe configuratie 4x2. Aceasta revigorare se datoreaza in principal eliminarii obligativitatii autorizatiilor de transport in Comunitatea Europeana.

Evw Holding SRL este o societate comerciala mixta, romano-olandeza, organizata in cinci departamente functionale, cu un capital social de 6,58 milioane de lei (1,87 milioane euro) si o cifra de afaceri estimata pentru sfarsitul anului 2008 la peste 200 milioane de euro.

Domeniile principale de activitate ale companiei sunt importul si comercializarea autocamioanelor DAF noi si second-hand in Romania, importul si comercializarea pieselor de schimb DAF, asigurarea activitatii post-vanzare pentru autocamioanele noi si second hand (reparatii, garantii, etc.), precum si importul si comercializarea de anvelope pentru autocamioane si autoturisme.

Compania Evw Holding a fost infiintata in anul 1997, iar din anul 2001 a devenit unicul importator al camioanelor DAF in Romania.

In 2007, compania a deschis un punct de lucru la Chisinau - Republica Moldova si doua birouri de vanzari camioane, piese si anvelope, unul in Iasi, iar celalalt in Constanta. Evw Holding numara peste 400 de angajati cuprinsi in structura sa organizatorica, iar prin reprezentantele sale din Cluj-Napoca, Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Brasov, Suceava si Iasi, activitatea Evw Holding acopera toate zonele tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri