Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Bau Profil SRL Popesti Leordeni de catre Adamantium Holding Limited din Cipru si Daniel Nicusor Guzu, care isi vor exercita controlul in comun, indirect, asupra companiei achizitionate, potrivit unui comunicat.
"Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica ce urmeaza a se realiza prin dobandirea controlului in comun, indirect, asupra SC Bau Profil SRL Popesti Leordeni de catre Adamantium Holding Limited din Cipru (fosta Oresa Ventures NV) si Daniel Nicusor Guzu", se arata in comunicat.

Controlul in comun va fi dobandit prin intermediul Bau Profil Holding Ltd din Cipru (actuala Cyrene Holding Limited), un vehicul corporativ utilizat special pentru achizitionarea partilor sociale ale Bau Profil SRL.

Consiliul Concurentei considera ca aceasta operatiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata relevanta; intre partile achizitoare si societatea achizitionata nu exista suprapuneri orizontale si/sau verticale ale pietelor pe care acestea activeaza, iar partile achizitoare nu sunt concurente pe alte piete.

Adamantium Holding Limited este o societate de tip holding al carei obiect de activitate consta in detinerea de participatii la societati comerciale si investitii legate de acestea. Adamantium Holding Limited face parte din Grupul Oresa, fiind controlata de societatea mama Celox SA Luxemburg.

Piata relevanta pe care activeaza societatea achizitionata, Bau Profil SRL este piata producerii si comercializarii profilelor metalice din tabla zincata profilata la rece si a accesoriilor pentru gips carton pe intreg teritoriul Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri