Piata de curierat se va aprecia cu aproximativ 30%, iar cea de LTL (in timp real) va creste cu pana la 40% , motorul sau principal de dezvoltare fiind extinderea continua a supermarketurilor si a hipermarketurilor, a declarat astazi directorul general al TCE Logistica, Sorin Sofian.
Anul trecut, piata de curierat era estimata la 180 de milioane de euro.

TCE Logistica a prevazut, pentru 2008, investitii de aproximativ 1,5 milioane euro, care vor fi alocate pentru perfectionarea softului, achizitia de autovehicule si cresterea productivitatii."Pentru 2008 am bugetat o continuare a aprecierii cifrei de afaceri a TCE Logistica cu aproximativ 35%, pana la 15 milioane de euro", a mai precizat Sorin Sofian.

Directorul general al TCE Logistica a mai adaugat ca societatea s-a aflat in discutii pentru o posibila vanzare, insa tratativele serioase vor demara la sfirsitul acestui an, astfel incat in 2009 compania ar putea sa fie preluata, de preferinta, de un jucator important de pe piata europeana de logistica. Acesta a precizat ca TCE Logistica a primit oferte de cumparare si din partea unor fonduri de investitii.

TCE Logistica a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 11 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent, iar profitul operational s-a ridicat la 750.000 de euro. Compania a transportat in 2007 peste 2,2 miloane de colete si 220.000 de paleti. Acestea au reprezentat 120.000 de tone de marfa, in crestere cu 20% fata de 2006.

Furnizorul sistemelor cu care lucreaza TCE este producatorul finlandez NordicID. Compania a achizitionat de la acesta ,pentru 400.000 de euro, un numr de 300 de terminale, din care 250 pentru agentii de livrare, iar restul 50 pentru depozite.

TCE Logistica dispune de 250 de vehicule cu masa utila intre 800 si sapte tone.

TCE Logistica este divizia de logistica a RTC Holding. In 2005, TCE Logistica a realizat o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro, iar in 2006 a atins valoarea de 8,5 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri