Compania aeriana Ryanair, considerata numarul unu in Europa pe segmentul low-cost, a anuntat ca incepand cu data de 1 aprilie va opera pe ruta Arad - Milano - Bergamo, iar din 18 aprilie pe relatia Constanta – Pisa, potrivit NewsIn.
Potrivit celor afirmate, miercuri, la Arad, de Malgorzata Szemel, director de marketing si vanzari al Ryanair pentru Europa Centrala si de Est, compania estimeaza un trafic de 80.000 pasageri pe an, pe cele doua rute.

„La 1 aprilie, primii pasageri vor zbura cu prima cursa Ryanair din Romania, de la Arad la Bergamo. Cu aceasta ruta, Aradul va beneficia si de o marire a numarului de turisti care va impulsiona dezvoltarea regiunii. De pe Aeroportul din Arad vor fi efectuate trei curse pe saptamana, in zilele de marti, joi si sambata“, a declarat Malgorzata Szemel.

Oficialul companiei aeriene a mai precizat ca pretul biletelor pe relatia Arad-Bergamo incep de la 10 euro, cu toate taxele incluse.

Ryanair este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa cu 27 de baze si 649 rute din 26 de tari. Pana la sfarsitul lunii martie, compania va opera cu o flota compusa din 163 aeronave tip Boeing 737-800 si are lansata o comanda ferma pentru alte 99 de aeronave noi, care vor fi livrate in urmatorii cinci ani. Ryanair are, in prezent, o echipa de 5.000 de angajati.

Conform statisticilor oferite de companie, Ryanair s-a situat pe locul I in anul 2007 in privinta tarifelor si al numarului de pasageri transportati in curse internationale, cu aproximativ 50 de milioane de pasageri, iar pentru anul financiar 2008 - 2009, compania se asteapta ca numarul clientilor sa creasca la 60 de milioane, cu 20 la suta mai mult decat in prezent.

Pentru a sarbatori primul zbor in Romania, compania Ryanair va oferi 500 de bilete gratuite, care vor fi aruncate, miercuri, din avion, in zona centrala a municipiului Arad.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri