Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Salans a inregistrat o crestere de 50% anul trecut, fata de 2006, depasind astfel, din punct de vedere procentual, ritmul de crestere al firmei, la nivel international.
Domeniile care au reprezentat cele mai importante surse de venit au fost finantarile imobiliare, tranzactiile si achizitiile (M&A), energie si competitie. Ca urmare a cresterii cifrei de afaceri, Salans Romania si-a marit echipa, angajand noi avocati si promovandu-i pe cei existenti. Salans are o echipa de peste 35 de avocati in Bucuresti.

Casa de avocatura Salans i-a numit de la 1 februarie in functia de co-managing partners pentru biroul din Bucuresti pe Anda Todor si pe Christopher Berlew.

Salans a avut o cifra de afaceri de 282 milioane dolari in 2007, la nivel global, ceea ce reprezinta o crestere de 37% fata de 2006, cand firma a avut o cifra de afaceri de 206 milioane dolari. Toate cele 18 birouri ale Salans au contribuit la cresterea cifrei de afaceri, cele din CIS (Comunitatea Statelor Independente) si Europa Centrala si de Est inregistrand, in mod special, cresteri puternice, lucru care arata flexibilitatea pietelor cu potential ridicat de dezvoltare, pe fondul crizei internationale a creditelor.

Pietele principale din Londra, Paris si Berlin au inregistrat si ele cresteri importante, intrucat clientii au continuat sa caute experienta firmei in probleme locale combinata cu experienta transfrontaliera. 84% din veniturile provenite de la primii 250 de clienti sunt generate de proiecte care implica mai mult de un singur birou.

La nivel international, firma a crescut in toate zonele de practica, cele mai importante fiind zona de M&A, tranzactii din domeniuil bancar si real estate. Profitul per partener a crescut cu peste 30% in 2007.

Salans are peste 750 de avocati la nivel international, din care 176 sunt parteneri, care opereaza in cele 18 birouri din cele 17 tari in care firma este prezenta.

Printre cei mai importanti clienti ai sai din Romania se numara The Rompetrol Group, Renault, Delphi, Electrabel, Heitman, A&D Pharma, AIG/Lincoln, Bank Austria Creditanstalt, General Electric Real Estate, Flamingo International, AVIVA, Anchor Grup, si Bouygues.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri