Grupul german Rewe, prezent in Romania prin retelele de magazine Billa, XXL si Selgros, a realizat anul trecut vanzari de aproximativ 450 de milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei.

La finele lui 2004, cele trei lanturi comerciale totalizau 26 de unitati. De asemenea, compania arata ca Romania este a doua piata ca marime, dupa Polonia, din Europa de Est. Saptamana aceasta, Rewe va lansa o a patra retea comerciala - Penny Market, urmand sa deschida primele trei magazine sub aceasta marca la Constanta, Medgidia si Ploiesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri