Rombat, cel mai mare producator de baterii auto din Romania, a deschis, joi, in Ramnicu Valcea, primul Centru Rombat din tara, investitia fiind de 350.000 de euro, informeaza NewsIn.
Potrivit unui comunicat al companiei, investitia a fost realizata impreuna cu distribuitorul local autorizat Romprioxim. Serviciile oferite cuprind atat vanzarea en gros de baterii auto, cat si serviciul de schimbare si verificare a bateriei auto, serviciu care de altfel este oferit gratuit.

Centrul de la Ramnicu Valcea a fost deschis ca urmare a cererii crescute de baterii. Investitiile in astfel de centre vor continua pana in 2009. Primele pe lista sunt cele din Deva si Iasi urmate de cele de la Craiova si Brasov.

Noul centru Rombat se intinde pe 360 mp si cuprinde un show-room modern, un depozit cu o capacitate de 8.000 de baterii si un service auto, unde clientii pot beneficia de un service rapid pentru instalatia electrica a autovehiculului si service integral pentru baterie.

Compania Rombat a inregistrat pe anul 2007 o crestere considerabila a cifrei de afaceri, de 48,5 milioane de Euro, cu 57% mai mult fata de anul 2006.

Pana in 2010 reprezentantii companiei estimeaza ca cifra de afaceri sa ajunga la aproximativ 90 de milioane Euro.
In anul 2007 vanzarile la export au crescut cu 129%, iar printre tarile in care s-au exportat produsele Rombat se numara: Franta, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Italia, Germania, Austria, Moldova, Grecia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri