Retailerul german de incaltaminte Deichmann va deschide in aprilie, la Suceava, al saselea magazina al retelei pe care o opereaza in tara, urmand ca pana la finele lui 2008, compania sa deschida prima unitate si pe piata din Capitala.
Noul magazin Deichmann va fi inaugurat pe 17 aprilie in Shopping City Suceava si va avea o suprafata de 450 metri patrati. Compania a deschis primele magazine din tara, in 2007, in orasele Pitesti, Arad, Roman si Cluj Napoca, urmand ca in 2008, sa deschida magazinul din Sibiu.

"Preconizam ca pana la sfarsitul anului 2008 sa avem 11 magazine in Romania. In plus, analizam diverse locatii, deoarece la sfarsitul anului 2008 dorim sa fim prezenti si in Bucuresti", au declarat, potrivit NewsIn, reprezentantii companiei.

Grupul Deichmann, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare.

Compania este lider pe piata europeana in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 26.500 angajati pe plan international si circa 2.300 magazine Sub numele Deichmann activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Kroatia si Turcia. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia, Olanda si in USA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri